Kies uw diersoort

Opfok melkvee

Voer jongvee volgens een eigen voerschema, op een wijze die u nauwelijks meer tijd kost. Het resultaat? Meer groei en minder gezondheidsproblemen in de stal én straks een hogere melkopbrengst.

Schapen

Als schapenhouder zoekt u continu naar verbetermogelijkheden. SIEPLO ondersteunt u daarbij met compacte voersystemen die bijdragen aan de gezondheid van uw ooien, de groei van uw lammeren en de melk- of vleesproductie.

Stieren

Vaker voeren, flexibiliteit in rantsoenen en meer grip op de voersamenstelling: het zijn belangrijke wensen van veel stierenhouders. SIEPLO helpt u om de volgende stap in gemengd voeren te zetten.

Rosé kalveren

Voeren met eigen grondstoffen, waarbij u optimale grip hebt op de voersamenstelling en zeer nauwkeurig per koppel kunt doseren. Het kan met onze slimme voersystemen voor startbedrijven en afmesters.

Witvlees kalveren

Onder uitdagende marktomstandigheden elke dag het beste uit uw witvleeskalveren halen. Daar helpt SIEPLO u bij. Met onze flexibele voersystemen bent u klaar voor de toekomst. Wat de ontwikkelingen ook zijn.

Geiten

Geiten zijn gevoelige dieren en selectieve eters. Met onze nauwkeurige voersystemen kunt u vaker en verser voeren, terwijl u optimale grip houdt op de kwaliteit en samenstelling van rantsoenen.

Future feeding

Veehouders helpen om hun koeien, kalveren, schapen of geiten nóg beter te voeren. Dat is wat ons drijft bij SIEPLO. Met onze slimme en duurzame voersystemen kunt u optimaal aansluiten bij de natuurlijke eetbehoeften van uw dieren, terwijl u tegelijkertijd elke dag veel tijd bespaart.